Hirdetés

Komoly gondokat okozott Pokémon kártyák elrablása az Egyesült Királyságban

|

Az Ultra Prism kiegészítő megjelenés előtti eseményei nem sikerültek olyan hibátlanul, mint azt a szervezők szerették volna.

Hirdetés

Ezen a hétvégén lesznek az Ultra Prism Pokémon TCG rendezvények mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban. Illetve utóbbi esetében csak lettek volna, ugyanis lenyúlták a megjelenés előtti versenyhez kapott kártyakészleteket.

Hirdetés

A rendezvények lényege eredetileg az lett volna, hogy a 30 eurós nevezési díj fejében a jelentkezőknek esélyük lehetett volna hazavinni néhány csomagot a még meg nem jelent készletből. Ehhez az Asmodee UK szállította le a kártyákat, de azokat ismeretlenek lenyúlták a folyamat közben. A cég megpróbált új szállítmányt bekérni, hogy a közel 80 érintett üzletnek ne kelljen lemondania az eseményeit, de sajnos időjárási viszonyok miatt ez nem volt lehetséges.

A tolvajok így nem csak 9 millió forint értékű kártyával léptek le, de el is lehetetlenítették a versenyeket. Az Egyesült Államokban továbbra is megrendezik az eseményeket, de ez sovány vigasz azoknak, akik már bejelentkeztek az európai eseményekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)