Hirdetés

Pokémonokkal készített új zenét Ed Sheeran, már hallgatható a dal

|

A Celestial, Ed Sheeran új zenéje a Pokémon Scarletben és Pokémon Violetben is benne lesz.

Hirdetés

Nagyon szeretjük az igényes videojátékos/zenei crossovereket, amikből manapság egyre több lát napvilágot. Nemrég például Lil Nas X dolgozott együtt a League of Legends csapatával, ő lett ugyebár az "elnök", most pedig Ed Sheeran jelentkezett egy új zenével és videoklippel, amiben jó pár ismerős arc is feltűnik.

A Celestial című számban ugyanis több pokémon felbukkan.

Nem ez az első alkalom, hogy Ed Sheeran összefog a Pokémon csapatával, tavaly például Pokémon GO-ban adott koncertet, amely során hat népszerű számát játszotta el, a játékosok pedig az alkalmazásban követhették élőben a bulit. Most a Pokémon Violet és a Pokémon Scarlet közeledő megjelenése apropóján készültek új projekttel, aminek videoklipje már elérhető.

Hirdetés

A klipben egyébként nem kevés klasszikus pokémon is tiszteletét teszi. Ti felismertétek az összeset?

Míg a játékokból gyakran készül feledhető film, szerencsére a játékokhoz készülő zenék jellemzően egészen emlékezetesek. Elég csak a K/DA Popstars című dalára gondolni, ami a 2018-as League of legends Világbajnokságra készült, vagy a Florence + the Machine feldolgozására, a Stand by Me-re, ami a Final Fantasy XV betétdala volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)