Hirdetés

Pokimane elárulta, miért nem vonul vissza

|

A közismert streamer nemrég még azt fontolgatta, hogy abbahagyja, ám végül meggondolta magát.

Hirdetés

Imane 'Pokimane' Anys az utóbbi évek egyik legnépszerűbb közvetítője lett a Twitchen, ami mindössze 25 évesen egy rendkívüli teljesítmény, de ugyanakkor valószínűleg sokkal több kimerítő munkával is jár, mint ahogy az ember első ránézésre gondolná.

Pokimane néhány nappal ezelőtt elárulta, hogy korábban már gondolkodott azon, hogy felhagyjon a streameléssel, ám most elmagyarázta, hogy végül miért is tartott ki a platform mellett.

Hirdetés

Anys nemrég az egyik streamjében árulta el, hogy korábban azért fontolgatta a visszavonulást, mert egyszerűen túl sok "súrlódás" érte ebben a térben és úgy érezte, hogy már nem szívesen csinálta, mert hiába élvezte a rajongókkal való interakciót, elrontotta számára az élményt a sok dráma és zargatás. Végül a rajongók legnagyobb szerencséjére nem vonult vissza és a stream során el is árulta, hogy miért:

"Gondolkodtam azon, hogy ezt elmondjam-e, de végül is miért ne. Ha nem lett volna annyi újonnan érkező női néző, női streamer, valamint színes bőrű vagy különféle kisebbségi csoportokba tartozó rajongó a koronavírus-járvány ideje alatt, akkor valószínűleg idén abbahagytam volna a streamelést. Valószínűleg."

Belegondolva, hogy csak az utóbbi egy-két évben hány példát láttunk a női gamerek és közszereplők zaklatására, teljesen érthető Pokimane reakciója, ugyanakkor örülünk, hogy végül megtalálta azokat a kapaszkodókat, amelyeknek ellensúlyozzák számára a negatív élményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)