Hirdetés

Pokimane felnőtt tartalmakat villantott Twitchen, de ő mégsem kap bant

|

Sokan azonnali büntetést követelnek Pokimane számára, mivel más egy ilyen bakiért azonnal repült volna, de a népszerű streamer megindokolta, miért nem került erre sor.

Hirdetés

Imane "Pokimane" Anys jelenleg a Twitch egyik legnépszerűbb női streamere, nemrég több éves szerződést írt alá a platformmal. A gyümölcsöző együttműködésnek azonban egy véletlen ballépés könnyedén véget vethetett volna a közelmúltban, a héten ugyanis Pokimane belefutott egy elég csúnya bakiba, aminek a következményeiről komoly vita indult el a nézők körében az úgynevezett kettős mérce kapcsán.

Hirdetés

A szóban forgó livestreamben Pokimane olyan tartalmakra reagált, amelyeket a nézői küldtek be neki. Ezek természetesen előzetes moderáláson esetek át, de vagy véletlenül átcsúszott ezen egy link, vagy valaki belepiszkált abba a Google Dokumentumba, amelyben a már átnézett linkek lapultak. A végeredmény az lett, hogy Pokimane élő adásban kattintott rá egy olyan linkre, ami egy masszívan felnőtt tartalmakat rejtő weboldalra irányította őt.

Természetesen egyből bezárta a nem éppen gyerekbarát oldalt, de a baj már így is megtörtént, a nézők szeme elé tárult a testiség azon foka, amit a Twitch masszívan tilt. Logikus következtetésnek tűnhet ezután az, hogy Pokimane egy csúnya nagy bant kapott mindezért, de végül nem ez történt, gyakorlatilag simán megúszta a szerencsétlen esetet. 

Sokan egyből neki is estek a streamerhölgynek, mondván mások azonnal tiltás kaptak, mikor bármiféle meztelenséget mutattak véletlenül az adás során, és ennek kellett volna történnie most is. Pokimane egy külön streamben tisztázta a dolgot: elmondta, hogy a Twitch felvette vele a kapcsolatot, és figyelmeztetésben részesítették, de komolyabb szankciókat végül nem alkalmaztak, mivel nem egy gyakori dologról van szó.

Ugyan fordult már elő vele hasonló véletlenül korábban is, de olyan régóta és olyan sokat streamel, emellett pedig olyan ritkán hibázott, hogy ez szerinte ne elegendő botlás egy banhoz - a jelek szerint pedig a Twitch is pontosan ugyanígy gondolja. 

Hivatalosan a Twitch illetékesei nem kommentálták az esetet, és nem reagáltak a különböző megkeresésekre sem a témával kapcsolatban, de ez cseppet sem meglepő, általában nem nagyon magyarázzák egyes döntéseiket.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)