Hirdetés

Holnaptól a Fortnite-ban már Pokimane táncot is nyomhatunk

|

A népszerű streamer egy cuki kis emote-tal került be a Fortnite világába, hogy az Epic ebből is egy raklap pénzt kereshessen.

Hirdetés

Imane "Pokimane" Anys (ha esetleg nem ismeritek a munkásságát, akkor talán a sminkes balhéjáról hallottatok már) bejelentette, hogy Ninja után ő is bekerül a játékba az Icon Series keretein belül. Ő ugyan nem kap egy teljes skin csomagot (egyelőre), de egy emote-ot már biztosan, ami hazai idő szerint a holnap hajnali óráktól lesz megvásárolható. Egy cuki kis táncról van szó, amit Pokimane egy TikTok videóban is előadott már.

Hirdetés

Poki saját streamjén is osztogatni fogja az emote-ot még a megjelenés előtt, de aki nem lesz elég szerencsés az majd a játékbeli boltban felmarkolhatja azt.

A Fortnite elindított egy Icon Series termékvonalat melynek lényege, hogy a Fortnite tartalomgyártóit valamilyen formában megörökítsék a játékban. A vonal első példánya természetesen Ninjához kötődött, aki egy teljes skincsomagot kapott változtatható stílusokkal, extra hátizsákkal és külön megvásárolható katanákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)