Hirdetés

Pokimane háttérbe szorítja a streamelést, és jó oka van rá

|

Imane ugyan visszatért Twitchre, de a tempóból jelentősen visszavesz, el is mondta, miért.

Hirdetés

Az elmúlt években Imane "Pokimane" Anys nem csak sikeres streamer volt, hanem a Twitch, StreamLabs és még egy tucat brand arca is. Az elmúlt 8-9 évben keményen pörgette az élő közvetítésekkel telt órákat, és bár ennek meg is lett az eredménye, mostanra már más dolgok foglalkoztatják az életben.

Ez persze nem jelenti azt, hogy letenné a mikrofont, de a jövőben például beosztás nélkül fog streamelni, amikor és ahogyan ideje engedi. Vége a keményen betervezett heti négyszeri 8 órás kamerába beszélésnek, új célok lebegnek a horizonton, és feltehetően ebbe a tartalomfogyasztási szokások változásai is beleszólnak.

Hirdetés

A jövőben több tartalmat igyekszik majd gyártani TikTokra, Instagrammra, és Twitterre, miközben több utazós vlogot és IRL streamet tervez. A játékok maradnak majd az élete részei, de a jövőben nem tervezi kergetni a trendeket és a legnépszerűbb címeket. 

A tartalomgyártóknál egyre gyakoribb, hogy akik 8-10 órát streamelnek napi rendszerességgel, vagy napi szinten gyártják a YouTube videókat, óhatatlanul is kiégnek a folytonos melótól. PewDiePie-tól Asmongoldon át Pokimane-ig sokan beszéltek erről, és hasonló gondolatokat fogalmaztak meg (bár nagyon más stílusban). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)