Hirdetés

Pokimane inkább pénzt bukik, mint hogy fürdőzve streameljen vagy szerencsejátékozzon

|

A streamer nem hajlandó sem hot tub streamet, sem szerencsejátékozósat csinálni, ami miatt sok pénztől esett el.

Hirdetés

Imane "Pokimane" Anys azon női streamerek egyike, akik nem azzal váltak népszerűvé, hogy kipakolták mindenüket - ő pont közvetlen, bájos, "szomszédlányos" stílusával tarolt. Valószínűleg így is dollármilliomos, és érthető, hogy nem is vágyik többre, de a napokban kommentálta a két, jelenleg a Twitchet uraló trendet: az úgynevezett hot tub streameket, melyek során lenge öltözetű hölgyek medencében vagy kádban ülve beszélgetnek követőikkel, és a szerencsejátékozást népszerűsítő közvetítéseket.

Hirdetés

Pokimane elmondta, a lelkiismerete mindig megakadályozta abban, hogy a trendeken nyerészkedjen, emiatt pedig sok szponzorációtól és pénztől esett el. 

"Hogy őszinte legyek, sok pénzt és szponzorációt buktam emiatt, de legalább nyugodtan alszom éjszaka, tudva azt, hogy nem az én streamjeim miatt került valaki szerencsétlen vagy rossz helyzetbe. Nem mondom, hogy ez bármely streamer hibája vagy felelőssége lenne. Ez pont olyan dolog, amit mindenkinek magában kell mérlegelnie, de én így állok ehhez."

- mondta egy streamjében.

Pokimane 7,7 millió követővel rendelkezik, magasan ő a legnépszerűbb női streamer a platformon, így van olyan helyzetben, hogy elengedheti a számára nem komfortos tartalmakat, és azzal töltheti az időt, amiért a Twitch eleve létrejött: játékokat közvetíthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)