Hirdetés

Pokimane visszavonul a streameléstől és a közösségi médiától egy időre

|

A népszerű streamer, Pokimane szünetet tart, kell egy kis idő, hogy feltöltődjön.

Hirdetés

Imane "Pokimane" Anys a Twitteren jelentette be, hogy szünetet tart. A streamer azóta folyamatosan szórakoztatta a közönségét, mióta kijött a középiskolából 6 évvel ezelőtt, így elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy kis időre elvonuljon a közösségi média folyamatosan figyelő szemei elől. A járvány okozta bezártság, és a mentális egészségének megőrzése a fő indok, amiért úgy érzi, muszáj elszakadnia a monitor elől.

Hirdetés

Pokimane nem közölte, hogy pontosan meddig megy szabadságra, de a lényeg az, hogy a következő egy hónapban egészen biztosan távol fogja tartani magát a szokásos platformjaitól és a Twitch-csen sem láthatjátok őt.

Pokimane 2013-ban kezdte pályafutását, nagyrészt a League of Legendsre koncentrált. Az azóta eltelt években a Fortnite-ot is felkapta, a közösség egyik prominens figurájává vált, de korábban a túltolt tökéletesség hajszolása elleni fellépése kapcsán is beszámoltunk róla. A streamer 2018-ban megkapta a Shorty Award, az év legjobb Twitch streamerének szánt díját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)