Hirdetés

Portal film - hamarosan nagy bejelentés várható

|

J.J. Abrams megerősítette, hogy a Half-Life és Portal filmek még mindig készülnek, és hamarosan többet is halhatunk majd felőlük.

Hirdetés

Az IGN.com elkapta a rendezőt egy rövid interjúra a Westworld vörös szőnyegén, aki azt nyilatkozta, hogy a Half-Life és Portal filmek még nagyon is készülnek, és szépen halad mindkét projekt. Kis szerencsével nagy bejelentések jönnek a közeljövőben.

"Lesz egy megbeszélésünk a Valve embereivel a jövő héten. Aktívan dolgozunk a projekten, és remélhetőleg relatív hamarosan bejelentésekkel is szolgálhatunk."

Azért azt valljuk be, hogy ez a válasz nem volt annyira bátor, ahogy az sem, amikor arra a kérdésre felelt, miszerint egy új történetet láthatunk-e majd, vagy a már ismert sztori folytatását.

"Nagyon érdekes megbeszéléseink vannak az írókkal akik... Ha elkezdesz beszélni egy projektről, valami olyasmi kapcsán, amit sokan ismernek, akkor óhatatlanul is előkerülnek olyan emberek, akik egyszerűen megőrülnek érte. Nekem, aki imádtam játszani a Half-Life-ot és a Portalt egészen elképesztő beszélni valakivel, aki csak úgy "vágja" a témát. Ez az a mag, amiből valami elképesztő dolog nőhet."

Nem lettünk okosabbak, de a nyilatkozat lendületéből az legalább átjön, hogy tényleg szeretik az alapanyagot. Reméljük, hogy hamarosan már láthatunk is belőle valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)