Hirdetés

A Portal és Half-Life főszereplője sem viccel, ha tortáról van szó (videó)

|

Zseniális rajongói filmben csapott össze Chell és Gordon Freeman, a tét pedig természetesen nem más, mint a torta.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, egyik játék folytatását sem kapjuk meg a közeljövőben, annyit viszonylag nagy biztonsággal tudunk, hogy a Half-Life és a Portal története előbb-utóbb találkozott volna. Erre egyelőre nem került sor játék formájában, viszont egy rajongói filmben megnézhetjük Chell és Gordon Freeman nem éppen barátságosra sikerült találkozását.

Ahogy emlékezhetünk rá, egyikük sem az a kifejezett szószátyár, így nem is számítottunk hosszú dialógusokra kettejük között. Arra viszont nem emlékeztünk, hogy Gordon is szereti a tortát. Az AndrewMFilms csapata viszont úgy képzelte el a két hős találkozását, hogy a süteményen kezdenek el marakodni, ami egy kisebb harcban végződik. A Portal főszereplője természetesen a Portal Gunt használja, míg Freeman a rá jellemző feszítővas-Gravity Gun páros mellett azért pár shotgun-lövést is elereszt. Hogy ki nyeri az összecsapást és így a tortát is, azt inkább nem áruljuk el, nézzétek meg a videót:

Ha pedig ez tetszett, mindenképp nézzétek meg az alkotók YouTube-csatornáját, ahol olyan játékokról is találtok rövidfilmeket, mint a Minecraft és a Mario találkozása, a Splatoon, vagy éppen a GTA.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)