Hirdetés

Uwe Boll tőled kér pénz a Postal 2 filmre

|

Ugye adsz neki? Ugye te is akarod? Jackie Tohn is benne lesz, meg aki túlélte az első mozit. Ez lesz minden idők legnagyobb fricskája. Terroristákkal persze.

Hirdetés

Engem viszonylag könnyen meg lehet venni zombis filmekkel, sajnos Uwe Boll ezt is elrontotta. Ez nem tartozik szorosan a témához, csak mondom, a miheztartás végett. Van valami ebben az emberben, valami kegyetlen spiritusz, olyan kitartás, ami a valóban tehetségtelen egyedek legendás átka, mint amikor az elhangolt ukulelével fejbe csapott döglődő macska hörgését imitáló önjelölt popénekes hatodszor is elindul az aktuális tévés tehetségkutatón, mert a falunapon azt mondták neki a pultnál, hogy szépen énekli a "Kék a szeme, arca csupa derűt". Most ráadásul közösségi kalapozást is indított Uwe Boll, mert van bőr a képén.

A Postal játékból készült Boll mozi megvolt? Íme az előzetese, tökéletes hangulatképet ad az egész produkcióról:

Nincs vele semmi különösebb baj amúgy, csak ugyanolyan borzalmasan sz*r, mint a mester többi filmje, ez már amolyan hagyomány arrafelé. Most viszont olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy készülhet a folytatás. Kickstarter kampány keretében ráadásul, tehát még előre is kell fizetni, ha kíváncsi vagy Uwe Boll legújabb agymenésére.

Pofátlan, sértő és véres lesz a Postal 2, ami persze elsőre még jól is hangzik, hiszen a polgárpukkasztás mindig kellemes muri, de ha az egész abban merül ki, hogy a puccos estélyen fingós párnát rakunk a székekre, akkor inkább köszi, nem. Persze Uwe Boll legendás, ki tudja, lehet, hogy összejön a projekt. Már csak azért is, mert minden búvár kíváncsi, hogy van-e még mélyebb pontja a szellemi tengerfenéknek, ahol oly sokan tengetik életüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)