Hirdetés

Premierdátumot kapott a harmadik Sonic, a sündisznó film

|

A Paramount is tudja, ha megy a szekér, felesleges lassítani.

Hirdetés

Emlékeztek még, hogy mennyire komikusan nézett ki Sonic az első filmes előzetesben? Ha nem, erre tessék, szerencsére azonban a számtalan gúnyos visszajelzés meghozta a hatását, a Paramount grafikusai visszaültek a tervezőasztalhoz, és végül egy olyan Sonic verzióval rukkoltak elő a filmekhez, ami mostanra két filmet is sikerre tudott vezetni.

A Paramount Pictures pedig nem nyugszik: már be is jelentette, mikor érkezik a harmadik epizód.

Hirdetés

Májusban jött először hír arról, hogy valamikor 2024-ben futhat be a következő Sonic film, most pedig hivatalos megerősítést is kapott a pletyka, bár az tény, hogy húzzák, amíg lehet: 2024. december 20. a kitűzött premierdátum.

Június végén a Sonic, a sündisznó 2 már a 400 millió dolláros bevételt is átlépte, így nem ismeglepő, hogy gőzerővel készül a folytatás. Az első film sem volt sokkal kevésbé sikeres, az 320 millió dollárig jutott világszerte.

Sűrű év lesz 2024 a Sonic rajongóknak, hiszen a harmadik filmen kívül egy élőszereplős sorozat is érkezik az univerzumból, aminek középpontjában Knuckles áll majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)