Hirdetés

Itt az újabb dokumentumfilm a PUBG-ről, középpontban a camperrel

|

Ismét ötletes videóval állt elő egy rajongó, aki most a battle royale egyik legidegesítőbb játékostípusát mutatja be.

Hirdetés

Szinte mindenki máshogy játssza a PUBG-t, így vannak olyanok, akik folyamatosan a harcot keresik, és persze olyanok is, akik inkább például egy házban gubbasztva ütnek rajta egy gyanútlan ellenfélen. A most következő videó ez utóbbi típust mutatja be, meglepően részletesen és egész viccesen.

Hirdetés

Sonny Evans már korábban is elszórakoztatott minket ügyesen felépített alkotásával, amiben egy ismeretterjesztő film narrátoraként mutatta be a PUBG-t. Most újabb videót hozott, ám ezúttal egy bizonyos játékostípust, a campereket ismerhetjük meg. Ezek azok az emberek, akik megnehezítik a többi játékos életét, hiszen sokszor a legváratlanabb helyről csapnak le, és szinte bármelyik házban el tudnak rejtőzni. De akár egy híd vagy autó alatt is képesek jó sokáig gubbasztani.

Ti milyen taktikát használtok egy-egy meccs során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)