Hirdetés

Rengeteg PUBG hackert tartóztattak már le

|

Kínában igencsak komolyan veszik azt, ha valaki nem tartja be a törvényeket, legyen szó akár a PlayerUnknown's Battlegoundsról is.

Hirdetés

Bár most éppen a Fortnite: Battle Royale szárnyal az élen, ez nem jelenti azt, hogy a PUBG fejlesztői türelmesen várnák, hogy a csirkevacsi a szájukba repüljön, a jövő heti frissítésben például változik a sebzésmodell és a nyár végéig komolyabb változtatásokra is számíthatunk (és ezalatt nem a Twitch egyik legnézettebb streamerének egy hónapos banját értjük). 

Hirdetés

De nem csak a világ többi részén, hanem Kínában is pörögnek az események a játék kapcsán. Az Exp.gg jelentése szerint már több mint 141 hackert tartóztattak le az országban, akik csalásra tervezett és trójaival fertőzött szoftvert készítettek a PlayerUnknown's Battlegroundshoz (ez a szám januárban még 120-ra rúgott), amely eltulajdonította a felhasználó adatait. Kétszáznál is több hardvert foglaltak le a hatóságok, többek között PC-ket, USB-meghajtókat és mobilokat is. 

Mindez a helyi rendőrség és a játék kínai kiadója, a Tencent együttműködésének köszönhető - a PUBG Corporation még áprilisban ígérte, hogy tovább gyűjtik az információkat a hackerekről és intenzíven dolgoznak együtt számos partnerrel és a hivatalos szervekkel, hogy ezeket az embereket bíróság elé állítsák. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)