Hirdetés

Napi büntetés: a PUBG-játékos, aki a játékok segítségével élte túl barátnője szamurájkardos támadását

|

"Egész életemben erre készültem" mondta a srác, akit barátnője az éjszaka megtámadott egy szamurájkarddal.

Hirdetés

Alex Lovell, PUBG-rajongó azt állítja, hogy a játékokkal szembeni elhivatottsága, a harcművészeti filmek iránti szeretete, és wing chun kiképzése segített neki elkerülni a halált március 2. estéjén.

Hirdetés

Alex 2 évig volt együtt Emily Javierrel, aki azt hitte, hogy Lovell megcsalja őt. Lovell elmondta a Buzzfeednek, hogy erről szó sem volt, egyszerűen a rengeteg játék és edzés után már nem volt ereje az ágyban is teljesíteni.

"Kinyírta a szexuális éhségemet. Túl keményen edzettem, egyszerűen kimerített. Rosszul is éreztem magam emiatt, mert tudtam, hogy neki lenne igénye a törődésre. Egyszerűen nem voltam képes lépést tartani."

Javier egyébként nem csak a srác hiányzó libidója miatt gyanakodott, hanem mert talált vörös hajszálakat a zuhanyzójuk lefolyójában (Javier haja zöld) és rájött, hogy Lovell telefonjára fel van telepítve a Tinder. Az sem segített, hogy párja hátán karmolásokat talált.

Ahelyett azonban, hogy a hölgy lelépett volna, inkább leugrott a közértbe, és vett egy barátságos szamurájkardot, amit hozzákötött az ágya oldalához, két késsel együtt. Aztán március 2-án rátámadt (ezen a ponton már jó eséllyel ex-) barátjára.

Lovell az OregonLive-nak mesélt a támadásról:

"Nem valami izzadós kocka vagyok, hanem amolyan atléta."

Mint olyan, komoly edzések voltak a háta mögött melyek erősítették vállát, csuklóját és tanult különleges egérmozgásokat is a napi 12-13 órányi PUBG-zással.

"Egész életemben valami ilyesmire készültem."

Elmondása szerint felriadt, és sikeresen túlélte a támadást néhány ügyes wing chun mozdulattal. Végül sikerült lefegyvereznie barátnőjét egy medveöleléssel. Javier megpróbálta letépni a férfiúi jegyeit, de Lovell tartotta magát.

"Belenéztem a szemébe, és amit láttam, az a lelket is kihajtotta belőlem. Megmondtam neki, hogy szeretem őt, és ő pedig meg akar ölni. Hívjon rendőrt vagy itt fogok meghalni."

A hölgy valószínűleg maga is bepánikolt, és hívta is a 911-et, ezzel megmentette Lovell életét. A srácnak 3 ujját majdnem levágta a tövüknél, mély vágásai voltak a lábain, karjain. Egyéb sebei is voltak a mellkasán, nyakán és a fején. Az OregonLive jelentése szerint akár 6 hónapba is beletelhet, mire Lovell újra járni fog.

A trauma ellenére Lovell elég lazának tűnik:

"Az az érzés, hogy megnyertem a harcot a puszta kezeimmel, iszonyatosan király. Játszottam mindenféle sportot, nagy meccseket nyertem, király trükköket csináltam a snowboarddal. Egyik sem ért fel ehhez."

A srác elég szabadosan értelmezi a "nyert" kifejezést, mert valószínűleg helyben vérzett volna el, ha nem érnek ki időben a mentők, de adjuk meg neki. Ez az egész már amúgy is elég nevetséges enélkül is.

Emily Javier gyilkossági kísérletért áll majd a bíróság elé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)