Hirdetés

Játékosoknak készült cipőt dobott piacra a Puma

|

Itt a tökéletes megoldás, ha már csak egy pár drága lábbeli hiányzik a gamer kollekciótokból.

Hirdetés

Sok gyártó foglalkozik olyan felturbózott hardverekkel, perifériákkal, amelyeket elsősorban a hardcore játékosok számára gyártanak. Néhányan kicsit túlzásba is estek a gamer jelző használatával, de úgy tűnik, hogy bőven lehet még fokozni a dolgot. Pár éve még áprilisi tréfának hittük volna a legtöbb ilyen terméket.

Hirdetés

Nemrég bemutatkozott a Puma vadonatúj terméke, az Active Gaming Footwear, ami tulajdonképpen egy gamer cipő (egyes vélemények szerint zokni). Igen, jól olvastátok, ezt a lábbelit kifejezetten a konzolos játékosok igényeire szabva alkotta meg a cég, így teljesen alkalmas otthoni viseletre, de akár egy e-sport bajnokságon is jó szolgálatot tehet. Sőt, több módja is van a zokni viselésének, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő beállítást. RGB világítás viszont nincs, de most már azon sem lepődnénk meg, ha egy későbbi modellbe belecsempésznék valahogy a srácok.

A Puma brit webshopjában egyébként 80 fontot, azaz közel 32 ezer forintot kérnek el egy pár ilyen zokniért.

Szerintetek milyen hétköznapi cuccból lehetne még gamer terméket varázsolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)