Hirdetés

Szőrös Sonic cipőt dob piacra a Puma

|

Ha esetleg lábbelit vásárolnátok a közeljövőben, akkor most mutatunk egy nem hétköznapi darabot.

Hirdetés

Nem ritka, hogy kedvenc videojátékainkat különféle ruhadarabokon láthatjuk viszont, de amíg a legtöbbször ez kimerül egy-két logóval vagy rajzzal feldíszített pólóban, addig vannak olyanok, akik jóval őrültebb ötlettel állnak elő.

Hirdetés

Nemrég egy különleges lábbelivel állt elő a Puma, amit elméletileg Sonic ihletett, de ezt első látásra elég nehéz megmondani, viszont jobban megnézve már láthatjuk, hogy a színeket jól eltalálták a készítők, és a Sonic felirat is eléggé árulkodó. A fűzőn lévő apró aranykarikák egész jópofák, de azt nemigen értjük, miért volt szükség szőrős külsőt adni a cipőnek.

A cipő júniusban érkezik meg, és ugyan valószínűleg nem lesz nagy divatja, azért biztos akad majd egy-két rajongó, aki örömmel viseli a nem mindennapi lábbelit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)