Hirdetés

Felfújható rakétavetők is lesznek az idei QuakeCon-on

|

A QuakeCon bajnoksággal egybekötött rendezvényen a rajongók őrületes cuccokat is bezsákolhatnak, de nem csak ezért érdemes kilátogatni.

Hirdetés

Az augusztus 10. és 12. között Dallasban lezajló eseményen a Bethesda Softworks készülő projektjeiről is kiderül majd egy s más, emellett a világ minden tájáról érkező legjobb Quake Champions játékosok is összemérik majd erejüket a 200 ezer dolláros fődíj reményében.

Hirdetés

Ugyan az eseményre még nem lehet regisztrálni, a rendezők nyilvánosságra hozták a három belépőtípus tartalmát és árazását. A rendezvényre alapvetően ingyenes a belépés, viszont aki a versenyt és az ahhoz tartozó paneleket és eseményeket is szeretné látogatni, annak minimum 75 dollárt kell kicsengetnie, míg 200 dollárért garantáltan jobb ülőhelyekhez juthatnak a vendégek és a sorban állástól sem kell rettegni. 400 dollárért azonban kiválthatjuk az ügyfélszolgálat állandó figyelmét, jobb ülőhelyeket és egy személyre szabott badge-et. Itt részletesebben is láthatjátok, hogy mit nyújtanak a különböző tierek:

Ezen felül az esemény történelmében először lesz lehetőség beruházni egy prémium, limitált példányszámú csomagra, amivel mindenféle exkluzív loottal gazdagodhatnak azok, akik nem sajnálják rá a pénzt. A 150 dolláros csomag tartalma a következő:

egy különleges hátizsák
három exkluzív kitűző
egy rozsdamentes acélból készült QuakeCon kulacs
egy QuakeCon légfrissítő
egy hatalmas QuakeCon egérpad
egy QuakeCon bőröndcimke
és egy közel egyméteres, felfújható rakétavető, ami a Quake Championsben használható fegyver replikája

Elég ütős a felhozatal, szóval garantáltan elégedetten fognak hazautazni az eseményre kilátogatók, viszont alaposan bele kell nyúlniuk majd a pénztárcába, ha a teljes élményre pályáznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)