Hirdetés

Quake - bakelitlemezen is megvásárolható lesz a játék zenéje

|

A Nine Ichn Nails zenekar albumát hamarosan egy igazán klasszikus hordozón is beszerezheted, ez lesz minden Quake rajongó gyűjteményének éke.

Hirdetés

Ki ne emlékezne még a Quakere, az első igazán 3D-s FPS játékra. A legtöbben már a folytatást, vagyis a Quake Champions-t várják, de azért ne felejtsük el az eredeti játékot sem, hiszen a például a háttérben szóló zene miatt is örök emlék marad

 

1996-ban a Nine Ichn Nails zenekar igazi szenzáció volt (persze ma sem ismeretlen a nevük), különösen miután kiadták a The Downward Spiral című albumukat. Ezután következett Trent Reznor másik csodás szerzeménye, a Quakehez komponált zene, amit a közeljövőben fizikai formában ismét megkaparinthatunk (már ha valakinek nincs meg a polcon a játék CD-je). 

Mivel a Nine Ichn Nails weboldalán a "Coming Soon" és a Quake logóval díszített borítón kívül nem található más információ, így csak találgatni lehet mikor jelenik meg az album. Addig is alább megtalálhatjátok a játék zenéjét, csak nehogy neki álljunk automatikusan bunnyhoppolni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)