Hirdetés

A 2020-as QuakeCont is törölték

|

Valószínűleg senkit nem ér meglepetésként a dolog tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre.

Hirdetés

A számtalan eltolt vagy elkaszált videojátékos és tech rendezvény után nem csoda, hogy végül az idei QuakeCon is bedőlt. A 2020-as rendezvényt eredetileg augusztusban tartották volna meg, és ugyan nem biztos, hogy a jelenlegi, vészhelyzeti rendelkezések még mindig hatályban lesznek akkor, de a mostani szituáció így is lehetetlenné teszi a szervezést.

Hirdetés

Az id Software pedig a helyzetre való tekintettel bejelentette, hogy bárhogyan is alakulnak a dolgok a jövőben, ők nem tartanak már idén rendezvényeket. Valamit persze ki akarnak találni a srácok, amivel helyettesíthetik a bulit, de erről még nincs információ, lévén ők sem tudják még, hogy pontosan mit is fognak csinálni. Az illetékesek így fogalmaztak: 

"Köszönjük mindenkinek - főleg az önkénteseinknek - a rendezvényre fordított kemény munkát és a támogatást, amit évről évre kapunk. Reméljük, hogy találunk valamilyen módot a QuakeCon szellemének augusztusi megünneplésére és alig várjuk, hogy egy elképesztő eseménnyel térhessünk vissza a jövő évben."

A lényeg tehát az, hogy ez a rendezvény is kaszát kapott, és az id is megpróbál majd valamilyen módon online eseményt tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)