Hirdetés

Akár videojáték is készülhet a Ragadozó városokból

|

Peter Jackson beszélt a Ragadozó városok jövőjéről és arról, hogy mik a kedvenc játékai.

Hirdetés

Decemberben kerül mozikba a Philip Reeve könyve alapján készülő Ragadozó városok, amelyet az a Christian Rivers rendez, aki Peter Jacksonnal dolgozott együtt A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiákon. Jackson maga is támogatja a projektet producerként, így sűrűn nyilatkozik a médiának a projekt kapcsán, nemrég pedig mondott pár érdekes dolgot a jövőbeli terveikről. 

Hirdetés

Jackson a közelmúltban a Polygonnak mesélt arról, hogyan áll a videojátékokhoz és elmondta, hogy bár nincs sok ideje játszani, hatalmas rajongója a Fallout és a Far Cry szériáknak. A rendező azt is elárulta, hogy a Ragadozó városok munkálatai miatt nem tudott az említett franchise-ok legújabb részeiben elmerülni, mert csak akkor fog bele ilyesmibe, ha legalább egy hete van, amikor egyéb dolgokkal nem kell foglalkoznia. Úgy véli, hogy bár nagyon ritkán készítenek videojátékot egy film alapján, ám ha elég sikeres lesz a film egy folytatáshoz, akkor reményei szerint valamikor a jövőben egy videojáték is formálódhat a sztoriból. 

A Ragadozó városok hazai premierje december 27-én esedékes, a főbb szerepekben Hugo Weavinggel, Stephen Langgal, Robert Sheehannal és Hera Hilmarral. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)