Hirdetés

Nem találjátok ki, ki lehet a Rainbow Six film főszereplője

|

A Transformers franchise írószobájának vezetője gondoskodik majd róla, hogy adaptáció születhessen Tom Clancy népszerű művéből, a Rainbow Sixből, amelynek élére ráadásul már ki is néztek egy mostanában felkapott színészt.

Hirdetés

Májusban dicsekedett el azzal a Ubisoft, hogy a Tom Clancy franchise már 44 milliós játékosbázissal büszkélkedhet, amely már önmagában elég indok lehet ahhoz, hogy a nagy hollywoodi stúdiók megfontolják a megfilmesítést és az említett címek közül a The Division feldolgozása már jól halad Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain bevonásával. De a Rainbow Six sem fog kimaradni. 

Hirdetés

A Deadline információi szerint a Transformers franchise egyik mecénása, Akiva Goldsman (A lázadó, A rejtély, Angyalok és démonok, Legenda vagyok, A Setét Torony, Transformers: Az utolsó lovag) dolgozik a Rainbow Six filmadaptációján a Paramount Pictures számára, amely a jelentés alapján nem a videojátékokon fog alapulni, hanem Tom Clancy könyvein és így a főszereplő az ex-Navy Seal-es John Clark lesz. Erre a szerepre nem kisebb nevet néztek ki, mint mindenki kedvenc Deadpoolját, Ryan Reynoldsot, noha a döntés még nem végleges. A forgatókönyvet Josh Appelbaum és André Nemec (Tini nindzsa teknőcök, Mission: Impossible - Fantom protokoll) szállítják.

Tom Clancy történeteinek megfilmesítési jogait a Paramount birtokolja, ugyanakkor a Rainbow Six film munkálataiban eddigi tudomásunk szerint a Ubisoft nem vesz részt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)