Hirdetés

Rainbow Six: Siege - imádjuk az új chibiket

|

Van egy rossz hírünk, ha roamer a mained: a Ubisoft nagyon sok pénzt akar tőled kicsalni.

Hirdetés

Bár lassan fél éve nem léptem be a Rainbow Six: Siege-be, azért próbálom figyelemmel kísérni az eseményeket (mint például az épp most zajló Invitationalt), illetve természetesen továbbra is imádom a játékhoz kiadott chibi figurákat.

Hirdetés

A kiadó ma mutatta be a legújabb csomagot, amiben a 4 védő és egy támadó kaptak helyet. Bandit, Vigil, Caveira és Ela mellett Twitch és a kis drónja szerepelnek a figurákon, amik darabjáért 20 eurót kell leszurkolnunk. Mindegyik mellé kapunk egy in-game cuccot is, de ha befizetünk egyben az egész pakkra, akkor egy ajándék hatodik arany Caveira figurával is megfejelik az ajánlatot.

Nektek hogy tetszenek az új chibik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)