Hirdetés

LEGO változatban is nagyon ütősek a Rainbow Six: Siege operátorai

|

Egy rajongó már több karakterből is készített minifigurát, amelyek meglepően jól sikerültek.

Hirdetés

Viszonylag gyakori, hogy LEGO szettek készülnek a népszerűbb franchise-ok alapján, illetve az sem ritka, hogy néhány elszánt rajongó saját maga alkot meg egy-egy különleges figurát vagy más apróságot. Most pedig bebizonyosodott, hogy a Ubisoft lövöldéjének szereplői remek alapanyagok egy ilyen projekthez.

Hirdetés

Kangwook13 apró LEGO figurákkal keltette életre a Rainbow Six: Siege operátorait. Több alkotását is megosztotta már a Redditen, amelyek elég részletesen ki vannak dolgozva, így könnyen hihetnénk azt, hogy hivatalos cuccokról van szó.

Itt van például Doc, akit a rajongók valószínűleg azonnal felismernek a minifigura alapján.

Természetesen sokak kedvenc német védője, Bandit sem maradhatott ki a dologból, így most őt is megnézhetitek miniatűr változatban.

A LEGO-ból készült Ash pedig szintén hűen tükrözi játékbeli mását.

Egyébként Kangwook13 elég sok hasonló apróságot rakott már össze, és a Flickr-profilján meg is találjátok a többi alkotást. Akad köztük még jó néhány Rainbow Six: Siege operátor, de más játékokhoz is készültek LEGO figurák.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)