Hirdetés

Egy Netflixes sorozat kerül be a Rainbow Six: Siege új eseményébe

|

A Money Heist című sorozat hangulatát és öltözékeit idézi meg a a már most is játszható event, melyben a szériából emlékezetes bankrablónak öltöztethetjük az operátorokat.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege elég változatos bevetéseket kínál, így adódik a lehetőség, hogy egy-egy összecsapást kis crossover eseménnyel dobjanak föl. A jelek szerint az ebben rejlő piaci rést a Ubisoftnál is felfedezték, és most a Netflixszel összeállva elkészült a Money Heist (vagy magyar címén A nagy pénzrablás) event, melyen egy bankban kell egy túszdrámát megoldanunk. 

Hirdetés

Aki nézi a sorozatot, mely jelenleg a 3. évadánál tart, az azonnal ráismer majd a piros kezeslábasokra és a széria védjegyéül szolgáló maszkokra, melyek most feltűntek az esemény keretein belül. A játékosoknak egy klasszikus Hostage meccset kell lejátszaniuk, ahol a túszok a széria jellegzetes ruhájában vannak, de Hibana és Vigil is megkapják ezt a kinézetet, ha mi is tisztelegnénk a sorozat előtt.

Az esemény november 25-ig tart, ezzel együtt a Ubisoft pedig bejelentett egy ingyenes hétvégét is, melyen 24-ig vehettek részt, így ha inkább a sorozat kedvéért próbálnátok a Rainbow Six Siege-et, akkor most meg sem kell vennetek a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)