Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így készül egy operátor

|

Ha mindig is kíváncsiak voltatok rá, hogy mennyi munka egy új operátor megalkotása, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt a videót.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Rainbow Six: Siege legújabb kiegészítője, az Operation White Noise, ami az új operátorok mellett egy új térképet is tartalmaz. Mindig nagyon érdekes az a folyamat, amelyen keresztül új tartalom készül egy játékhoz, most pedig végre egy kicsit benézhetünk a kulisszák mögé.

Hirdetés

A Ubisoft YouTube-csatornáján jelent meg egy új, érdekes fejlesztői napló, amelyből rengeteg érdekesség derül ki az új tartalmakról, mint pl. hogy honnan származik Dokkaebi neve, vagy hogy Vigil maszkja milyen inspirációt adott az íróknak. Természetesen nem csak a karakterekről esik szó, hanem az új térképről is, ahol a level designerek is elárulják, hogy milyen gondolatmenet mentén alakították ki a pályát.

Nektek hogy tetszik? Melyik új operátort tartjátok a legérdekesebbnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)