Hirdetés

A Rainbow Six Siege szereplőivel riogat egy volt amerikai szenátor

|

Nem tudjuk biztosan, hogy Ron Paul csak marcona kinézetük miatt vette kölcsön a Rainbow Six Siege karaktereit, vagy tényleg ilyennek látja az FBI-t, mindenesetre a gamerek kevésbé vették komolyan a rémisztőnek szánt cikket.

Hirdetés

Ha az ember a Rainbow Six Siege szereplőit pillantja meg a Facebook-hírfolyamában, akkor eddig szinte kizárólag a játékkal kapcsolatos hírek mellett láthatta őket, de nemrég egy egészen más témájú cikket vezettek fel a játék amerikai terrorelhárítói.

Az FBI-t erősítő csapattagok Ron Paul, egy volt texasi szenátor honlapján és a hozzá kapcsolódó Facebook-bejegyzésben tűntek fel. Az úriember ugyan már nem politizál aktívan, korábbi pályafutásához hasonlóan viszont még manapság is meglepő véleményekkel borzolja a kedélyeket. Bár rengeteg szimpatizánst szerzett magának nézeteivel, amik szerint minimálisra kellene visszafogni az állam szerepét, így például legalizált volna több, ma üldözött kábítószert. Továbbá soha sem szavazott meg adóemelést, hiszen szerinte rengeteg olyan kiadása van az államnak, amit meg kéne szüntetnie, többek között az egészségügyet is teljes mértékben a magánszektorra kéne bízni.

Az extrém szintre emelt szabadságelvűsége kapcsán viszont olykor elég furcsa elméleteket is támogat, például korábban kitalációnak nevezte a globális felmelegedés elméletét. Így talán érthető, hogy nem mindig könnyű őt komolyan venni, ami miatt több elnökjelölti kampánya is elbukott korábban. Saját weboldalán ettől függetlenül továbbra is figyelmezteti az amerikai polgárokat a rájuk leselkedő veszélyekre, legutóbb (a játékok és a valóság világát kicsit keverve) például az FBI-ra.

A cikkhez, amiben például azt írja Paul, hogy az ügynökség középiskolásokat próbál beszervezni, hogy társaik vagy tanáraik közül jelentsék a gyanús nézeteket vallókat, nyilvánvalóan egy kellően félelmetes kép kellett az ügynökökről. Itt jött a képbe a Ubisoft tavaly év végén megjelent játéka, ugyanis a Rainbow Six Siege amerikai operátorai, Ash, Thermite, Castle és Pulse valóban nagyon morcosan pózolnak a róluk készült artworkön, bár valószínűleg eléggé elütnek az átlag FBI-dolgozó hétköznapi viseletétől azzal, hogy mindig állig felfegyverkezve látjuk őket, az eredeti képen például így:

Azt nem tudjuk, hányan hiszik el a kép alapján, hogy az FBI valóban "Amerika Gestapója", ahogy a cikk állítja, de az kétség kívül vicces, hogy a képválasztásnak hála a cikk legnépszerűbb kommentje arról szól, hogy az egyik karakter csak bizonyos helyzetekben hasznos a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)