Hirdetés

Rajongói játék készült az 1989-es Batman filmből

|

Tim Burton klasszikusának világa most az Unreal Engine 4-ben elevenedik meg.

Hirdetés

Jól sikerült Batman filmekben szerencsére nem volt hiány az elmúlt években, de mindnyájan emlékszünk az 1989-es csodára, amiben Michael Keaton emlékezetes alakítást nyújtott köpenyes igazságosztóként (na jó, Nicholsonnak hálásabb szerepe volt, de hát ki tudna megütni egy szemüveges embert). A filmnek a mai napig rengeteg rajongója akad, és van közöttük néhány olyan tehetség, akik úgy döntöttek, összeraknak egy I Am Batman című játék demót. A rajongó projekt szinte tökéletesen hozza a '89-ben látott világ hangulatát.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy egy rajongói címről van szó, amit a fejlesztők sosem terveznek árusítani, és az is kérdéses, hogy egyáltalán valaha a kiadják-e nagyközönség számára játszható formában, ráadásul ilyen esetekben az ügyvédek hamarabb kezdenek el játszani, hogy aztán el is rontsák mindenki más örömét. Ezt viszont mindenképpen érdemes megnézni:

A játék gyönyörű, Gotham pedig pont olyan sötét és baljós, mint amilyennek Tim Burton lefestette. Őszintén reméljük, hogy a srácok egy kicsit tovább merészkednek, és legalább egy kicsit belekóstolhatunk interaktív formában ebbe az élménybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)