Hirdetés

Rajongói játékban alakíthatunk ki mélyebb románcokat a Cyberpunk 2077 karaktereivel

|

Keanu Reeves karaktere sem maradhatott ki a Cyberbang 2069-ből.

Hirdetés

Van, aki már el is felejtette a Cyberpunk 2077-et, olyan régen játszott vele (hogy probléma nélkül vagy sem, az más lapra tartozik), más viszont arra vár, hogy megérkezzen a next-gen patch és az új generációs konzolokon, az erősebb hardver előnyeit kihasználva élhesse át a CD Projekt RED sci-fi akció-szerepjátékának kalandjait.

Az előbbi kategóriába esők már tisztában vannak vele, hogy milyen lehetőségeket kínál a játék szívügyek tekintetében, és elsősorban őket célozza meg a háromfős Triple Thirst alkotása, a Cyberbang 2069 névre keresztelt visual novel.

Hirdetés

A Cyberbang 2069 célja, hogy kibővítse a Cyberpunk 2077 romantikázási lehetőségeit és történeteket adjon a kisebb karaktereknek. Sandayu Odával már végeztek, Goro Takemura, Viktor Vektor és Johnny Silverhand egyelőre még csak demót kaptak, de további szereplők is bekerülnek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A végeredmény teljesen ingyenesen elérhető korhatáros, valamint visszafogottabb változatokban is. A Cyberbang 2069 egyik készítője, Nara a következőket mondta arról, hogy miért kezdtek neki a projektnek: 

"Alapvetően szomorú voltam, mert nem randizhattam Goróval a Cyberpunk 2077-ben. Hetero női V-ként csak egy választásom volt. River rendben van, de egyetlen románclehetőség? Ez egyszerűen szomorú."

Felmerülhet a kérdés, hogy mit szól mindehhez a CD Projekt RED, mivel a szolgáltatási feltételek között szerepel az is, hogy nem engedélyezettek a Cyberpunk 2077 alapú videojátékok, ám a Triple Thirst szerint a stúdió engedélyével dolgoznak, zöld utat kaptak a csapattól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)