Hirdetés

Rajongói szinkronnal nézhetjük újra a nyugaton eddig nem látható Mario filmet

|

Az 1986-os animációs Mario film csak Japánban jelent meg, így más nyelven nem is érhető el hivatalosan. Egy maroknyi rajongó ezen szeretne most változtatni.

Hirdetés

Idén áprilisban egy kis csapatnak sikerült a lehetetlen: helyreállítottak egy régi, elveszettnek hitt Mario filmet, amit ráadásul sikerült 4K-ban helyrehozniuk. A srácok a lehető legpontosabban egészítették ki a képkockákat, mentették ki a vizuális anyagot és keverték újra a hangokat.

Elképesztő meló és elhivatottság volt a The Great Mission to Rescue Princess Peach újrakeverése mögött, de most egy másik csapat is beszállt a buliba, akik az angol szinkront fogják intézni.

Hirdetés

Az 1986-os animáció csak Japánban jelent meg, így hivatalos lokalizációt sosem kapott. Nyilván a rajongói szinkronmunkáknak megvan a maga stigmája, de a srácok már kiadtak egy előzetest is, amiből azért érződik a lelkesedés és a félprofizmus.

Nem egy hollywoodi produkcióról beszélünk, de a hangminőség nagyjából helyén van egy 1986-os rajzfilmhez mérten. Alig várjuk, hogy befusson a teljes verzió, és mi is teljességében élvezhessük ki a rajongói elhivatottság ezen gyöngyszemét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)