Hirdetés

Rajongók állítottak helyre egy 1986-os Mario animációs filmet

|

A széria két elszánt rajongója 4K-ban újította fel a The Great Mission to Rescue Princess Peach című klasszikust.

Hirdetés

A Nintendo történelmének egy apró darabkáját állította helyre Carnivol és a FemboyFilms tulajdonosa. A srácok megszerezték az 1986-os, Super Mario Bros. - The Great Mission to Rescue Princess Peach című animációs film egyik (ha nem a) legutolsó 16mm-es szalagját, és munkához láttak.

Az eredmény egy, az eredetihez teljesen hűséges, 4K UHD-ban felújított verziója egy majdnem elfeledett mesefilmnek.

Hirdetés

A The Great Mission to Rescue Princess Peachből rengeteg rajongói szinkronos és egyéb verzió lelhető fel az interneten, de a FemboyFilms által kirakott változathoz egyik sem mérhető.

A kis csapat fogta, beolvasta a 16mm-es szalagot, egyesével letakarította az anyagra került törmelékeket, helyrehozták a színeket, a rajzokat pedig marketing anyagok, mangák és más források segítségével egészítették ki. A hanganyagot az eredeti VHS kiadás alapján vették fel.

A végeredmény magáért beszél:

A fenti film a rajongói elkötelezettség mintapéldája. Ez a kis Mario mese rég az enyészeté lenne, ha a Nintendo játékok lelkes szerelmesei nem töltöttek volna el elképesztő munkaórákat a megmentésével.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)