Hirdetés

Rajzokon leshetjük meg a Deathloop karaktereit, fegyvereit és helyszíneit

|

A Deathloop elég őrült móka lesz, hangulatos művészi alkotásokkal hangol rá az Arkane Studios.

Hirdetés

Nem olyan régen végre belenézhettünk az Arkane Studios vadonatúj, Deathloop című játékába, amiben egy időhurokba ragadt karaktert irányítva kell végeznünk célpontjainkkal. Elég érdekes koncepció ez, és most egy adag rajznak hála jobban szemügyre vehetjük többek között a játék szereplőit, akik között jó néhány furcsa figura akad.

Hirdetés

A 20. születésnapja alkalmából az Arkane Studios közzétett egy ingyenes, digitálisan elérhető művészi albumot, amit nemrég frissített is a Deathloophoz kapcsolódó anyagokkal. A két főszereplő, Colt és Julianna például stílusos posztereken feszítenek, de a rajzoknak hála kapunk egy kis ízelítőt Blackreef Island több területéből is, sőt még néhány egyéb karaktert és fegyvert is megcsodálhatunk.

Hogy tetszenek a rajzok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)