Hirdetés

A Razer energiaitallal javítja a te teljesítményedet

|

Ha már minden perifériád a lehet leggyorsabb, legcsillogóbb és legmenőbb, akkor már csak egy dolog maradt hátra. Te magad. Ebben segít a Project Venom v2.

Hirdetés

Ha te sem tartozol a leggyorsabban reagáló gamerek közé vagy a memóriádat még egy aranyhal is lenyomja, ne csüggedj. A Razer kifejlesztette a tökéletes energiaitalt, mely elfogyasztása után kapkodni fognak érted a legnagyobb csapatok, így már másnap a TSM, a Fnatic vagy éppen az SKT színeiben versenyezhetsz.

Hirdetés

Ehhez nem kell mást tenned, mint a Razer kutató-fejlesztői által létrehozott Project Venom v2-t elfogyasztani. Az ínycsikaldozó ital biomechanikai nanobotokat tartalmaz, melyek igazi félistenné varázsolnak. Az ital elfogyasztása után már csak személyre kell magadat szabni a Razer Synapse-ben, pontosan úgy, ahogyan a billentyűzed világítását állítgatod és kezdődhet is az e-sport karriered!

A videóban a kutatók felhívják a figyelmet, hogy minden szérum elfogyasztása után várni kell legalább két órát a következő adagig. De hát, mit tegyek ha egymás követően két rangsorolt meccset is elvesztettem? És mindezt éppen április elsején?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)