Hirdetés

Folytatódik az élőszereplős FPS, így vehetünk részt az új részekben (videó)

|

Bár a Real Life First Person Shooter már a jelenlegi formájában is lenyűgözött minket, a készítők többet szeretnének elérni néhány vírusvideónál. Addig is megnézhetjük, hogyan szabadultak ki a Chatroulette-es nézők egy szörnyekkel teli űrhajóról.

Hirdetés

A Realm Pictures a múltkor elég magasra tette a lécet azzal az élőszereplős FPS-sel, amivel a Chatroulette véletlenszerűen kiválasztott beszélgetőpartnereit lepték meg. Mivel az első szint hatalmas siker volt, értelemszerűen neki is vágtak a folytatásnak, ami egy elég ambiciózus projekt lesz.

A hátsó kertben játszódó zombis sztorit egy elhagyatott áramellátó központra és egy sci-fi történetre cserélték, a játékosoknak pedig egy űrhajóról kellett kijuttatniuk egy túlélőt. A második részhez egyébként egészen kreatív fejtörőket is kitaláltak, például egy beragadt ajtó kinyitásához szükséges kódot egy, a filmesek által fellőtt kamu-weboldalról kellett lenéznie a játékosoknak. Ahogy az első élőszereplős shooternél, ezúttal is megosztottak (persze egy külön videóban) néhány kulisszatitkot, amit érdemes megnézni.

A projekt viszont itt egyáltalán nem áll meg: a készítők közösségi finanszírozással szeretnék még nagyobbá tenni az elkövetkező részeket, amik a második epizód történetét folytatják majd. Elhagyják viszont a Chatroulettet is, és ezentúl egy élő streamben folytatják majd a játékot, ahol a támogatók játszhatnak majd (persze magát a történetet később passzív nézőként mindenki átélheti ingyen). A prológusban minden támogató szavazhat majd a folytatásra a Twitch Plays-formátumhoz hasonlóan, a teljes epizódokat pedig majd ötven, véletlenszerűen kiválasztott támogató játszhatja majd végig, de a többiek Az éhezők viadalához hasonlóan tokenekkel támogathatják a nekik szimpatikus játékosokat. Minderről lejjebb részletesen mesélnek a készítők.

Mit szóltok a Real Life FPS folytatásának terveihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)