Hirdetés

Realisztikus horror animáció készült az Among Usról

|

Ha jobban belegondolunk, akkor az Among Us világa meglepően sötét. Ezt a hangulatot kapta el a 3D Print Guy animációs feldolgozása.

Hirdetés

Megjöttek az újgenerációs konzolok, özönlenek a jobbnál-jobb AAA címek, és már a Cyberpunk 2077 sincs messze (elvileg). Mindezek ellenére a világ még mindig az Among Us körül pörög, ami rajongói alkotások tucatjait eredményezte. A legfrissebb egy hátborzongató 3D-s animáció, ami a színes-mókás asztronauta babemberinket egy realisztikus horrorba ültette.

A végtelenül tehetséges 3D Print Guy egy teljesen új oldalról örökítette meg az Among Us élményt. Az animációs kisfilmjéhez a Warhammer 40k - Astartes című rajongói sorozatot, az Alien filmet és a Dead Space játékokat vette alapul.

Hirdetés

Nem vagyunk benne biztosak, hogy szeretnénk ennyire realisztikus megközelítésben játszani az Among Ust, de segít belegondolni az asztronautáink helyzetébe. Jobb is lesz, ha innentől inkább mindenki csak fogócskázik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)