Hirdetés

A Rockstar fizet annak, aki sebezhetőséget talál a Red Dead Online-ban

|

A GTA Online-nál már három éve sikerrel fut ez a program, de most kiterjesztették a Red Dead Online-ra is.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online napjaink egyik legnépszerűbb PC-s játéka, és ez sajnos valamelyest magával vonzza, hogy nagy arányban találkozni csalókkal. Valószínűleg a Red Dead Online sem csak a tisztességes játékosok terepe lesz.

Hirdetés

A Hackerone oldalán keresztül már 2016 óta lehet beküldeni hibajelentéseket a Rockstarnak, akik ezt a hiba vizsgálatát követően pénzzel (minimum 150 dollárral) hálálhatják meg. Most, hogy elindult a Red Dead Online PC-s változata, a vizsgálható játékok listájára is felkerült, ahogy a Red Dead Redemption 2 Companion App, a játék mobilos társalkalmazása kapcsán is várják a jelzéseket. Az Incorrect Ban Bounty is él még, melynek 10000 dolláros jutalma annak jár, aki talál egy olyan külsős programot, ami téves tiltást eredményezett nála. Remélhetőleg ez a lehetőség motiválja majd az etikus hackereket, hogy jót tegyenek a közösséggel.

Nem csak a Red Dead Online-t kell félteni a hibáktól, sajnos az alapjátékkal is akadnak problémák. A fejlesztők ugyanakkor már kiadták az első frissítést, és ezt továbbiak fogják követni a napokban, amíg mindenki be nem lép a vadnyugatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)