Hirdetés

A tehetősebb geekeknek szól a Red Dead Redemption 2 ruhakollekció

|

A Barking Irons ingjei, táskái és kabátja nem olcsók, viszont kiváló minőségűek, és nyomokban a Rockstar játékához kapcsolódnak.

Hirdetés

A Red Dead Redemption II nem csak a hardcore gamereket szólította meg, mindenféle játékos van a sokmillió vásárló között. Például olyanok is, akik kiadnának 44 ezer forintot egy farmeringért.

Hirdetés

A Barking Irons kollekciójában található egy 200 angol fontba kerülő kabát, aminek zsebére a "Van der Linde Gang" feliratot, gallérjára Arthur Morgan nevét írták, belül pedig a Rockstar logója is látható. Alapvetően vízlepergető, viaszos pamut, de a gallérja valódi bőr.

A következő egy 120 fontos farmering, gallérján az A. Morgan felirattal, Rockstar logós gombokkal.

A 96 fontos pamuting gombjai hagyományosak, de van rajta egy Rockstar Games logó, a gallérján pedig ugyancsak a főszereplő neve áll.

72 fontot kérnek a pólóért, melyet csak A. Morgan neve köt az RDR2-höz.

A fent is látható táska a legdrágább, ezért 260 fontot kell kicsengetni (a Bethesda is biztosan ilyet szeretett volna). A játék logója teszi RDR2-essé.

A 145 fontos "nyeregtáskán" már feliratként is szerepel a játék, valamint a kiadó neve.

Végül pedig ott a 65 fontos tote bag, jól látható felirattal. 

Nektek tetszik valamelyik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)