Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ezekkel a cuccokkal mutathatjuk meg, mekkora rajongók vagyunk

|

Számos, a Red Dead Redemption II-höz kapcsolódó tárggyal bővült a Rockstar Warehouse kínálata. Dinamit alakú töltő, dominókészlet, és még pokróc is van a 30 új holmi között.

Hirdetés

Valószínűleg az is boldog lesz, aki a Red Dead Redemption 2 alapváltozatára fizet be, de az igazi fanoknak a Collector's Boxnál lejjebb nem adhatják.

Hirdetés

Akinek még az sem elég, vagy épp abban nem talál semmit, ami igazán vonzó lenne, a Rockstar Warehouse-ban költhet el többet, mint amennyit fel merne vállalni. A csapat bejelentette az Outlaw Essentials Collectiont, amiben mindenféle, limitált ideig elérhető cuccok találhatók. Van például díszes sörbontó, összecsukható felespohár, Zippo gyújtó, gyufásdobozvédő (tényleg), hordó vagy dinamit alakú gyertya, bőr telefontok, 3D puzzle-ök és persze egy rakás póló, kulcstartó, kitűző. Nem is tudjuk, melyikre vágyunk a legjobban.

Itt mindet megnézhetitek egy galériában. Valószínűleg október környékén lehet majd rendelni belőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)