Hirdetés

Napi büntetés: itt egy másfél órás stream a Red Dead Redemption 2 telepítéséről

|

Valaki másfél órás közvetítést nyomott az installról. A stream egy részében ő maga is elment valami mást csinálni.

Hirdetés

Ma kora délután lejárt az embargó, megjelenhettek az első, külföldi tesztek a Red Dead Redemption 2-ről, elindulhattak a streamek, egy spoiler-aknamezővé vált az internet.

Hirdetés

A veterán GS-olvasóknak biztosan ismerős Duncan írja hozzánk a cikket, ő is megszakította a kapcsolatot a külvilággal, de mivel csak ma kaptuk meg a tesztpéldányt, még eltart egy darabig, mire véleményt tud mondani. A telepítéssel már végzett, ezt nem fogjuk tudni streamelni (tudnánk, ha nagyon akarnánk, de inkább nem), úgyhogy cserébe nézzétek meg az alábbi videót, mely a GeekAloud csatorna 14 órával ezelőtti streamjének felvétele. A másfél órás anyag során a nézők azt láthatták, milyen lassan települ a játék lemezről, illetve a végén el is indul, viszont a közvetítés véget ér.

Aki lemezes változatot markol fel holnap, készüljön arra, hogy sokat kell várnia. Minőségi tartalomszolgáltatás mindenek felett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)