Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ismerd meg az állatvilágot a NatGeo stílusában

|

Egy természetfilmek által ihletett videósorozat mutatja be a játék élőlényeit, amellyel még David Attenbourough is elégedett lenne.

Hirdetés

A fél világ a Red Dead Redemption 2 virtuális vadnyugatán játssza éppen a cowboy-t, kalandozásaik során pedig nagyjából 200 állatfajjal futhatnak össze, amelyekre vadászhatnak is - már ha épp nem azzal vannak elfoglalva, hogy tényleg összemegy-e a lovak heréje a hidegtől (egyébként tényleg). 

Hirdetés

Viszont akad olyan játékos is, aki tovább ment a bámészkodásnál. Egy YouTuber, bizonyos Sonny Evans a National Geographic természetfilmjeit idéző videósorozatban szeretné megismertetni a többiekkel a játék vadállományát. Az első epizód Valentine-ba kalauzol el minket, ahol egy fekete medvét és az amerikai bölényt mutatják be közelebbről is. Nagyon chill, nagyon szeretjük. 

Ti éppen hogy ütitek el az időt a Red Dead Redemption 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)