Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már bárhol hallgathatjuk az Unshakent

|

A játék egyik legjobb zenéje felkerült a Spotifyra és más streaming szolgáltatások kínálatába.

Hirdetés

Volt néhány erős pillanat a Rockstar legújabb játékában, amit a zene tett még hatásosabbá.

Hirdetés

D'Angelo Unshaken című dala a játék második felében (konkrétabban az ötödik fejezetben) hallható egy fontos jelenet során. A zenész állítólag azután írta meg, hogy játszott kicsit (sokat, hajnalba nyúlóan) a Rockstar New York-i irodájában, ahova egyébként nem is azért ment, hogy zenéről beszélgessen. Ivan Pavlovich, a Rockstar zenéért és hangokért felelős vezetője kimondottan örült annak, hogy a játékosok annyira szeretik a dalokat, hogy kivágják és feltöltik őket YouTube-ra.

Azért mégis csak jobb a hivatalosan közzétett változatokat hallgatni. Várhatóan a többi betétdal is követi, de addig is keressétek a Spotify-on, az Apple Music-on, Deezeren, stb, illetve hallgassatok bele alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)