Hirdetés

Németországban már nem tiltott játék a Red Faction 2

|

A németeknél megjelenése óta a kiskorúak számára károsnak ítélt játékok listáján volt a Red Faction II, de a jelenlegi jogtulajdonos másfél évtized után elérte, hogy ott is megjelenhessen a Volition játéka.

Hirdetés

Németország rendkívül szigorú médiaszabályozásának sok videojáték megitta már a levét, és vagy komoly cenzúra után, vagy egyáltalán nem jelenhettek meg a nem éppen kis piacnak számító országban (bár ez inkább korábban volt jellemző, mára megenyhült a rendszer). Ez a sors sújtotta a Red Faction széria első két részét is, egészen mostanáig.

A jogokat jelenleg birtokló THQ Nordic még tavaly októberben lobbizta ki, hogy a 2001-es első rész lekerüljön a hírhedt listáról, ma pedig azt a hírt adták a világ tudtára, hogy immár a második részt is szabadon terjeszthetik Németországban. Mivel az őszi sikert követően ki is adták az első Red Factiont PS4-re, nem kizárt, hogy a folytatás kapcsán is valamilyen újabb megjelenést készített elő a THQ Nordic. Az viszont egyelőre talány, hogy új résszel is kívánják-e bővíteni a 2011-es Red Faction: Armageddon óta szünetelő szériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)