Hirdetés

Napi büntetés: régen zavart össze minket bármi annyira, mint a Mountain Dew szakácskönyv

|

Végre megtudhatjuk, milyen ételek készíthetők az idén nyolcvanadik születésnapját ünneplő üdítőital felhasználásával.

Hirdetés

Van két termék, ami még az energiaitaloknál és a pizzánál is jobban összefort a gamerekkel a mémek világában: a Doritos chips és a Mountain Dew üdítő. Ez részben a különböző keresztpromócióknak köszönhető, amiket ezek forgalmazói a játékkiadókkal közösen szerveztek, és  dupla XP-t, valamint további hasonló extrákat biztosítottak a játékosoknak - részben meg annak, hogy egy 2012-es interjúban Geoff Keighley mellett szépen kitöltötték a teret velük, és ez sokak szemét szúrta.

A Mountain Dew eredeti, citrusos-koffeines formuláját 1940-ben alkották meg, így az üdítő idén ünnepli létrejöttének 80. évfordulóját. Amellett, hogy a Doritosból megjelent egy Mountain Dew ízű változat (sőt, egy 2008-as és egy 2014-es, szűk körű próba után már harmadik alkalommal), és valahogy még ennek hatására sem pusztult el a világ, érkezik a hivatalos szakácskönyv, benne mindenféle izgalmas ételekkel, melyeknek egyik komponense a cukros lé.

Hirdetés

A Big Bold Book of MTN DEW Recipesben közel negyven étel szerepel, melyeket mind rajongók segítségével alkottak meg kreatív szakácsok. A könyv azon bátrak előtt tiszteleg, akik ki mertek állni, és nem féltek azt mondani:

Nem érdekel, milyen hülyén hangzik, én bizony hozzáöntöm a Mountain Dew-t a kajához!

Olyan, ínycsiklandó étkeket állíthatunk össze, mint a zöld tojás sonkával, különböző BBQ szószok és salsák, a Mountain Dew-s savanyú uborka, vagy a meggyes-áfonyás-gránátalmás torta. Jutott pár oldal koktéloknak is.

A könyv 30 dollárba fog kerülni, és november 16-ától lehet majd megvásárolni limitált példányszámban a DEW Store-ból. Biztos, hogy az összes elfogy majd nagyon hamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)