Hirdetés

Remek időzítéssel debütált a The Witcher gamer szék

|

A szörnyvadászoknak is érdemes megpihenniük néha, nem?

Hirdetés

Sajnos egy ideje már nem kaptunk új The Witcher-játékot, de azért Sapkowski rémségekkel teli fantasy világa továbbra is nagyon népszerű, köszönhetően többek között a Netflix munkájának. Időközben már meg is érkezett a Geralt kalandjait bemutató széria második szezonja a streaming platform kínálatába, és még a The Witcher: Blood Origin előzménysorozat első trailere is befutott.

Eközben a játéksorozatot jegyző CD Projekt Red sem pihent, és egy nagyon menő meglepetést hozott a rajongóknak. A gamer székekre specializálódott Secretlab a stúdió közreműködésével készítette el a TITAN Evo 2022 Series The Witcher Editiont, ami a Netflix adaptációja helyett a játékok előtt tiszteleg.

Hirdetés

 A dizájn részeként így megtalálható a széken a The Witcher széria farkasfejet ábrázoló emblémája, a háttámla másik oldalát pedig egy acél- és egy ezüstkard díszíti. Természetesen a játéksorozat nevének is szorított helyet a Secretlab, így talán annak is egyértelmű, miről van szó, akinek az utalások nem mondanak túl sokat.

A Witcher-szék több méretben kapható, és ha közvetlenül a Secretlabtől vásárolja meg valaki, akkor "mindössze" 529 eurót, vagyis több mint 194 ezer forintot kell fizetnie érte. Extra ajándékok is vannak, ugyanis minden vevő kap két speciális Gwent-kártyát. Az egyiken a gyártó széke virít, a másikon pedig véletlenszerűen feltűnhet Geralt, Triss, Yennefer, vagy Ciri.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)