Hirdetés

Rendezőre talált a Five Nights at Freddy's film

|

A Blumhouse felügyelete alatt készülő adaptáció forgatása hamarosan elrajtol.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's filmváltozata egyike azon projekteknek, amik már évek óta készülnek, de még mindig semmit sem láttunk belőlük. Hiába népszerű azóta is Scott Cawthon életre kelt játékokra alapozó szériája,  találták meg egy ideje a projekt produkciós cégét a Blumhouse képében és készült el a megfelelő forgatókönyv, csak nem akart összejönni az adaptáció.

Tavaly még úgy volt, hogy Chris Columbus (Harry Potter és a bölcsek köve, Reszkessetek, betörők!) ül a rendezői székbe, de a Blumhouse vezetője, Jason Blum elmondta, hogy nem ő lesz a befutó, és akkor még nem volt hajlandó elárulni, hogy ki lesz az utódja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy mostanra sikerült megtalálni a megfelelő helyettesítést: a Blumhouse bejelentésre szerint Emma Tammi fogja rendezni a projektet, aki készített már horrorfilmet (A szél) és két epizódot is jegyez az Into the Dark horrorantológia-sorozatban. A forgatás 2023 februárjában kezdődhet meg. 

"Scott Cawthon, a Blumhouse és a Jim Henson's Creature Shop társaságában belépni a Freddy's gazdag, félelmetes világába több mint izgalmas. Alig várom, hogy a közönség elmerüljön az általunk teremtett vad és csodálatos játszótérben."

- mondta el Tammi, aki nem csak rendez, Cawthon és Seth Cuddeback (Mateo) mellett a forgatókönyv legújabb változatát is jegyzi.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sztoriban egy éjszakai biztonsági őrt követhetünk figyelemmel, aki a Freddy Fazbear's Pizzában kezd el dolgozni. Hamar rájön azonban, hogy a meló nem lesz olyan egyszerű, mint gondolta, mivel a nappal a gyerekeket szórakoztató animatronikus állatok éjszaka életre kelnek és életveszélyessé válnak. 

Készült egyébként egy nagyon hasonló koncepciójú film tavaly Nicolas Cage főszereplésével, csak éppen nem Five Nights at Freddy's címmel jelent meg, hanem Willy's Wonderlandként

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)