Hirdetés

Rengeteg pénz gyűjtöttek a This War of Mine játékosai az ukrán Vöröskeresztnek

|

A közösség nem okozott csalódást, jelentős összeg folyt be a játék eladásaiból.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt Oroszország lerohanta Ukrajnát, a lengyel 11 bit studios pedig az elsők között reagált a krízisre a játékipar szereplői közül, amikor felajánlotta az ukrán Vöröskereszt számára a legsikeresebb játéka, a This War of Mine bevételeit.

Az egy hétig tartó gyűjtés nemrég zárult le, a csapat közleménye alapján pedig rengeteg pénzt dobtak össze a háborús túlélő-stratégiára és a DLC-ire befizető vásárlók.

Hirdetés

A Facebookon megosztott győzelmi jelentés szerint 3 millió lengyel zlotyi, vagyis csaknem 238 millió forint folyt be az ukrán Vöröskeresztnek szánt segélyalapba. "Nagy dolgot csináltatok, srácok. Segítsünk Ukrajnai háború áldozatain!"- írja a 11 bit studios a #F*ckTheWar hashtag kíséretében.

A játékosok tehát ismét bebizonyították, hogy a nemes célok érdekében nagy dolgokra képes a közösség. A This War of Mine történetében egyébként nem ez az első ilyen siker, 2019 őszén a 11 bit studios azt jelentette, hogy 500 ezer dollár gyűlt össze a játék bevételeiből a War Child nevű, gyerekeket segítő jótékonysági szervezet számára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)