Hirdetés

Rengeteg tartalommal támad Call of Duty: Black Ops Cold War és a Warzone legújabb frissítése

|

Új pályáknak, játékmódoknak és fegyvereknek is örülhetnek a játékosok.

Hirdetés

Javában zajlik a Call of Duty negyedik szezonja, a Treyach pedig bejelentette, mi mindent hoz az évadközepi Reloaded frissítés a Black Ops Cold War és a Warzone világába.

Az egyik legfőbb újdonság a Black Ops Cold War vadonatúj zombis pályája, a Mauer der Toten, amely a hidegháborús Berlin egy kisebb szeletével bővíti az aprítós mókát. A maphez néhány új ellenség, valamint egy új Wonder Weapon is jár, négy egyedi variációban.

Hirdetés

Természetesen a többjátékos mód sem marad érintetlen, itt egy nagy visszatérőt köszönthetünk a paintball-témájú Rush képében, ami eredetileg a Black Ops 2 6X6-os térképe volt. Jön két új játékmód is: a beszédes nevű Paintball Mosh pit és a jó öreg Capture the Flag.

A negyedik szezon folytatása két új multis fegyvert hoz, melyeket a Black Ops Cold War és a Warzone játékosai egyaránt megkapnak. Az egyik a frissítéssel rögtön befutó OT9-es SMG, ami gyors tüzelésével és magas sebzésével a közelharcot kedvelő játékosok kedvence lehet. S ha már közelharc, egy buzogány is érkezik a repertoárba, de ezt csak valamikor később adják a kezünkbe.

Szerencsére nem merülnek ki ennyiben a Warzone újdonságai, mivel kapunk egy teljesen új, célorientált játékmódot is Payload néven. Ebben két húszfős csapat eshet egymásnak, akiknek műholdalkatrészeket szállító járműveket kell célba juttatniuk. A győztes fél természetesen az lesz, aki előbb teljesíti az összes fuvart, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, a játékosok ugyanis akadályok telepítésével is nehezíthetik az ellenfél dolgát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Season 4 Reloaded július 15-től veszi kezdetét, az újdonságok részletes leírását itt olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)