Hirdetés

Rengeteg videojáték készül a Netflixnél

|

A vállalat elárulta, hogy mennyi saját és mennyi külsős fejlesztésre számíthatnak az előfizetőik.

Hirdetés

A streamingszolgáltatók tekintetében még mindig piacvezetőnek számít a már 15 éves Netflix, és 2023-ra is rengeteg tartalommal készül, ráadásul a legutóbbi Oscar-gálán megmutatta, hogy nemcsak a mennyiségre, a minőség is szempont nála (a Nyugaton a helyzet változatlan tarolt, a Guillermo del Toro-féle Pinokkió pedig az animációs kategóriát vitte el). De a vállalatnak ez nem volt elég, 2021 novemberében új funkcióval bővítette a platform kínálatát: a videojátékokkal. 

Bár ezekhez csak iOS-es és androidos eszközökön férhetünk hozzá, azonban egyre változatosabb a felhozatal: nagy brandek játékai mellett - mint a SpongyaBob, a Stranger Things és a Tini Nindzsa Teknőcök - játszhatóak rajta olyan gyöngyszemek is, mint az Immortality, az Oxenfree, a Spiritfarer és a Twelve Minutes, és a jó hír, hogy a lista mindegyik tagjához hozzáférésük van az előfizetőknek. 

Hirdetés

Leanne Loombe, a Netflix alelnöke most egy sajtótájékoztatón árulta el, hogy még idén 40 játékot terveznek kiadni a streamingplatformjukon keresztül, valamint 70 projekt van fejlesztés alatt a partnerstúdióknak köszönhetően, a belsős csapatoknál pedig további 16 videojáték formálódik. 

Loombe sajnos nem osztott meg egy listát arról, hogy mik készülnek a felügyeletük alatt, de pár példát azért mondott: az Ustwo Games a Monument Valley 1&2-t portolja és hozza el a szolgáltatásba valamikor 2024-ben; a Too Hot to Handle: Love is Blind folytatást kap; a Ubisoft a Mighty Quest univerzumba helyezett Rogue Palace című roguelike-ot hozza el; a Vainglory mögött álló Super Evil Megacorp egy titokzatos címet fejleszt egy közelgő Netflix-tartalom kapcsán. 

A cég legutóbbi nagy dobása egyébként a Valiant Hearts: The Great War folytatása, a január végén a platform előifzetői számára elérhetővé vált Valiant Hearts: Coming Home volt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)