Hirdetés

Rengetegen voltak kíváncsiak a The Last of Us sorozat első epizódjára

|

Csak egyetlen széria tudta legyűrni Pedro Pascal és Bella Ramsey duóját.

Hirdetés

Nem csak az HBO Magyarország kerített nagy feneket a The Last of Us sorozatváltozatának és hívta meg az újságírókat és influencereket az első rész speciális vetítésére, világszerte megadták a módját a pilot érkezésének és megszámlálhatatlanul sokan várták is a debütálását.

A sajtó egyes képviselői ráadásul már láthatták is a teljes első szezont, a mi évadkritikánkat is olvashatjátok vagy megtekinthetitek már, amiképpen az első epizóddal kapcsolatos kibeszélőnket is. Egy kérdés viszont még tisztázatlan maradt: pontosan mennyien követték figyelemmel a nyitányt? 

Hirdetés

A The Last of Us az HBO második legnépszerűbb premierje lett az elmúlt évtizedben, csak a Sárkányok háza tudta leelőzni. A Deadline jelentése szerint az Egyesült Államokban 4,7 millió néző kapcsolódott be Joel és Ellie kalandjainak elejébe az HBO-n és az HBO Maxon keresztül.

Ha félretesszük a Trónok harca franchise-t, akkor a legutolsó rekordot a 2010-es, Steve Buscemi nevével fémjelzett Gengszterkorzó tartja, amely 4,81 millió nézőt tudott elérni akkoriban. A Trónok harca előzménye azonban tarolt: mindent összevetve közel 10 millió néző látta a Sárkányok háza pilotját, amely az HBO eddigi legnagyobb nézettségű sorozatdebütálása volt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az HBO és HBO Max tartalmakért felelős igazgatója, Casey Bloys így nyilatkozott a sikerről: 

"Nagyon örülünk, hogy a sorozat és a játék rajongói is új módon élhetik át ezt az ikonikus történetet, és köszönjük nekik, hogy hozzájárultak a sikerhez. Gratulálunk Craignek, Neilnek és a briliáns színészeknek és stábnak, akik fáradhatatlanul dolgoztak, hogy életre keltsék ezt a sorozatot. Alig várjuk, hogy a rajongók világszerte élvezhessék az évad hátralévő részét is".

Ti láttátok már a The Last of Us sorozat első részét? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)