Hirdetés

Napi büntetés: megunta a reptéri várakozást, rákötötte a PS4-ét egy kijelzőre

|

Egészen kreatívan unatkozik az az utas, aki lenyom pár Apex kört, amíg várja a járatát. Csak az kevésbé vicces, amikor ezt a repülőtér egyik monitorán teszi.

Hirdetés

Egy ifjú gamer gondolta a portlandi repülőtéren várta a gépét, és feltételezhetően unalmában előkapta szeretett konzolját. A PlayStation 4-et rádugta az egyik tájékoztató monitorra, amin egyébként a reptér térképe volt kirakva. Kicsivel később a srác belekezdett egy Apex Legends meccsbe, amiből aztán idejekorán ki kellett lépjen.

Hirdetés

A reptér dolgozói röviddel a meccs kezdete után odasétáltak a sráchoz és megkérték, hogy húzza ki a konzolt és ne használja a reptér kijelzőit, ha van rá mód. A közterületen való viselkedésben kissé csiszolatlan, de annál lelkesebb játékos még megpróbálta teljes udvariassággal megkérni a dolgozókat, hogy hadd fejezhesse be a körét (mert az online játékot ugyebár nem lehet megállítani, ezt nem csak az anyák nem értik meg), de miután ezt nem engedték neki, egy szó nélkül összepakolta a cuccot.

Szerencse, hogy a köztéri tapintatlanság a felek kölcsönös tiszteletének köszönhetően hamar megoldódott, csak a többi Apex játékos sérült meg a művelet során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)